Kunstfestival Schiebroek-Hillegersberg
Recente Tweets
Nieuws
Inschrijven
Fotoalbums
Wie doet er mee?

Dat is het speerpunt van 2015: zo veel mogelijk samen met anderen het Kunstfestival organiseren. Want mét elkaar krijg je meer vóór elkaar! Daarom nodigen wij u graag uit om mee te doen. Dat kan op verschillende manieren: meedoen met een voorbereidingsgroep voor bijvoorbeeld de Grote Parade (de workshops voor kinderen) of meedoen met het maken van de versiering op het plein (werken in het atelier).

Maar als u bijvoorbeeld handig bent met de computer, dan vinden wij het heel fijn als u ons kunt helpen met bijvoorbeeld: het ontwerpen van de affiches en flyers, het organiseren van de kunstmarkt (inschrijven deelnemers etc.).

Meedenken is ook welkom. Meer dan welkom.

Kortom: we willen graag meer mensen die op vrijwillige basis meedoen met het Kunstfestival.

Veel tijd kost het niet, maar leuk is het wel! Klik op de link MEEDOEN, dan maken we een afspraak.