Dag van het Kunstfestival op zaterdag 14 september 2019

Hooggeëerd publiek! 

U bent van harte welkom op zaterdag 14 september bij de Dag van het Kunstfestival. In de afgelopen maanden is er volop gepeinsd, bedacht, verworpen, opnieuw bedacht en daarna geregeld. Het resultaat mag er zijn. Het Rododendronplein in Schiebroek ziet er weer geweldig uit, laat u maar verrassen! Bezoek de kunstmarkt, waar u leuke cadeautjes kunt vinden voor uzelf of een vriend(in), kom even langs bij ons Foodcourt en terwijl u geniet, kunnen uw kinderen de workshops volgen.

Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom op het Rododendronplein. Dan kunt u alvast een rondje lopen over de kunstmarkt. Snuffelen en kijken, vastpakken en vragen hoe het gemaakt is. Nog een keer kijken, een straatje om en vervolgens weer terug… 

Om 11.15 uur wordt de dag officieel geopend en dan gaat het los. Er zijn allerlei straatartiesten en natuurlijk workshops voor de kinderen. In het Kinderkookcafé kun je op de shakefiets een heerlijke smoothie klaarmaken, maar er is nog veel meer te ontdekken! Ga vooral even langs bij Knappe Koppen waar je geschminkt kunt worden en waar je je haar kunt laten pimpen. Of ga naar het Vliegend Naaiatelier van Juf Katy, fiets je schilderij of ga naar Scrap… Je kunt met je eigen telefoon meedoen aan de workshop Vloggen. Natuurlijk is er ook een Poppentheater. Eigenlijk te veel om op te noemen: er is in ieder geval keus genoeg voor alle kinderen én volwassenen.

We laten alvast iets zien…

  Ac(ro)cordion vliegt, springt, danst, maakt muziek en verbijstert…

 

Deze 5,5 meter lange vis zwemt straks statig boven de hoofden van ons allemaal op het Rododendronplein! Regelmatig krijgt hij een oprisping, en dan ontsnappen er plastic ballen uit zijn bek. Dat komt door de plastic soep waarin hij leeft. Geef de ballen maar snel terug aan de Neptunus Zeereinigers, dan kunnen ze weer hergebruikt worden!

 

Van de muziek die de Glazenmaker speelt ben je helemaal ONDERSTEBOVEN!

 

Knappe Koppen: schmink en haarfrutsels. Alleen voor kinderen!

 

Bij juf Katy kun je in het Vliegend Naaiatelier allerlei leuk dingen zelf maken. En een naald vasthouden is echt niet eng! Het is fantastisch wat je er allemaal mee kunt doen.

 

In het Kinderkookcafé kun je, naast gerechtjes maken, ook zelf een shake fietsen! Lekker joh!

 

Verbraak/Van Bijnen spelen de sterren van de hemel. Kom luisteren en geniet mee…

 

  Natuurlijk zorgen onze sterren voor de innerlijke mens!

 

 

Om 16.00 uur begint de theatervoorstelling van Hilaria. Zorg dat je erbij bent!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *