Struinen in de Tuinen

Ik ben op zoek naar jou voor:
EERSTE EDITIE STRUINEN IN DE TUINEN ROTTERDAM

Tuinenfestival Struinen in de Tuinen komt deze zomer voor het eerst naar Rotterdam. Op zondag 7 juli speelt, zingt en danst Rotterdam door de tuinen van Hillegersberg-Schiebroek, Overschie, Prins Alexander, Feijenoord en Hoogvliet.

Tijdens Struinen in de Tuinen veranderen particuliere tuinen en buitenruimtes van de deelnemende gebieden in tijdelijke podia met een intieme sfeer. Denk aan singer-songwriters op het dakterras, cabaret in de stadstuin of koren rondom de vijver. Met Struinen in de Tuinen ontdek je de tuinen van de buurt, de gastvrijheid van je buren en het talent van de stad!

Meedoen met je tuin of als artiest
Heb of beheer je een tuin in de deelnemende gebieden, wil je jouw buren verwelkomen en een podium bieden aan lokale artiesten? Struinen kan op balkons en dakterrassen, door gemeenschappelijke en stadstuinen, in de voortuin en de achtertuin. De grootte maakt niet uit en maak je geen zorgen; een 30-koppig koor wordt niet geprogrammeerd op jouw Frans balkonnetje.

Lijkt het je juist geweldig om een optreden te geven op een bijzondere locatie? Dan zijn we ook op zoek naar jou! We verwelkomen podiumkunstenaars van uiteenlopende disciplines, dus meld je vooral aan met je dansgroep, hip-hop act, poezie of klassiek ensemble. Aanmelden met je tuin of als artiest kan tot 30 april 2019 via www.struinenindetuinen.nl/rotterdam

Struinen in de Tuinen Rotterdam
Zondag 7 juli 2019
12:00 – 17:00
Gratis entree

www.struinenindetuinen.nl/rotterdam
Instagram: https://www.instagram.com/struinenindetuinen
Facebook: https://www.facebook.com/events/621996324895467/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *