Dag van het Kunstfestival: “Met Kunst en Vliegwerk”

Wat een feest was het in Schiebroek! De Dag van het Kunstfestival met het thema ‘Met Kunst en Vliegwerk” pakte wel heel goed uit. Jong en oud, groot of klein… er was voor ieder wat wils. Kinderen vermaakten zich opperbest in de workshops, straattheater Bubblica zorgde voor veel o’s en a’s met hun prachtige, kleurrijke bellenblaas, je kon heerlijk swingen met De Flageolettes en het duo Stephen & Fiora stalen de harten met hun weergaloze acrobatiek. De vrijwilligers van het Kunstfestival kijken terug op een zeer geslaagde dag met veel blije gezichten.

Komende zondag 16 september 2018 is het de beurt aan de Huiskamerroute Schiebroek-Hillegersberg.Tussen 12.00 en 17.00 uur biedt een aantal bewoners u de gelegenheid om te komen luisteren naar een concert of verhaal. Zorg dat u erbij bent! Het Huiskamerrouteboekje is (gratis) verkrijgbaar bij De Buurvrouw, Larikslaan 200, de Bibliotheek op de Peppelweg, het Stadskantoor aan de Argonautenweg en in diverse winkels in de wijken.

Het boekje is ook te downloaden: www.kunstfestival.nl

Kijk hier voor het routeboekje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *